Våra öppettider är tisdag till fredag 10:00-17:00
Kopparlundens Bageri
Sandra tog guld i Mack-SM - därför finns mackan inte nu!

Sandra tog guld i Mack-SM - därför finns mackan inte nu!

Vår kock Sandra Lindbom kammade hem guldpokalen när Mack-SM avgjordes i november 2017. Hon tog priset med smörgåsen Local Hero - en macka baserad på mängder av lokala råvaror: coleslaw med äpplen från Köpings Musteri och grönkål från Kärrbo prästgård, bröd med råg från Stora Hällsta och honung Katrinelunds bigårdar och TD Bisyssla, osten Bergslags blå från Wernergårdens mejeri och hallon från Hallonparken.

Men i december kom beskedet att Wernergårdens mejeri  i Karbenning stänger - för gott - och vi letar nu efter en bra ost som kan ersätta originalet och som dessutom är lokal. Men vi brottas också med andra problem, hela idén med mackan är ju att den har lokala råvaror och just nu finns varken grönkål, hallon eller äpplen hos våra nära leverantörer - de är inte i säsong helt enkelt. Därför funderar vi nu på om Sandras guldmacka endast ska finnas när det är säsong för råvarorna det vill säga under höst och tidig vinter. 

Semlor varje dag

Semlor varje dag

Våra semlor är fyllda med mandelmassa från Valdéngården i Köping. Vi blandar den med grädde, mjölk och rostad mandel. Mandelmassan är ekologisk som de flesta av de ingredienser vi bakar på. Vi har semlor nästan fram till påsk.

Måndagar, soppa och pizza

Måndagar, soppa och pizza

Nu kan du handla hos oss på måndagar också. 8-17 har vi öppet! Hos oss hittar du också enkla men goda lunchalternativ som soppa och grillade mackor. Ibland har vi sallader och på onsdagar vankas det surdegspizza. Välkommen.

Soppa och bröd varje dag

Nu kan du äta sopplunch hos oss varje dag. Soppa med bröd och smör kostar 85 kronor och lägger du till en tia får du kaffe och småkaka. Vi har också grillade mackor som passar fint till lunch. Välkommen!

Recensera oss du med!

På Tripadvisor. Klicka här!

Presenter till hemmabagare

Presenter till hemmabagare

Du som gillar att baka själv kan köpa jäskorgar, surdegskultur och mjöl i vår butik. Vi säljer också ett Baka-själv-kit där det även ingår lite recept och tips på hur man vårdar sin surdeg. En bra present!

Senaste nytt på Facebook

Du hittar oss också på facebook också. Använd gilla-knappen och få på det sättet nyheter från bageriet. Vi försöker uppdatera när vi gör förändringar och testar nya bröd. Vår ambition är också att berätta vad vi har laddat upp med inför helgen.

http://www.facebook.com/pages/Kopparlundens-Bageri/175762165775450

Just nu på Kopparlundens Bageri
Bageriets epostadress Bageriets Facebook-sida
Skapad av Chardo