Våra öppettider är tisdag till fredag 10:00-17:00
Kopparlundens Bageri

Personal till kaféet

Vår kock ska vara föräldraledig så vi söker en ersättare för henne. Vi serverar soppor, mackor, sallader - allt lagat från grunden. Vi söker dig som både kan laga mat och är serviceminded. Du ska ha stort mat- och brödintresse och gilla att ta hand om våra kunder. Tjänsten är ett vikariat på cirka 50 procent. Mejla ditt intresse till bageri@kopparlundensbageri.se

Lär dig baka surdegsbröd

Nu finns det bakkurser att anmäla sig till. Läs mer under fliken Kurser. Anmälan på mejl.

Måndagar, soppa och pizza

Måndagar, soppa och pizza

Nu kan du handla hos oss på måndagar också. 8-17 har vi öppet! Hos oss hittar du också enkla men goda lunchalternativ som soppa och grillade mackor. Ibland har vi sallader och på onsdagar vankas det surdegspizza. Välkommen.

Soppa och bröd varje dag

Nu kan du äta sopplunch hos oss varje dag. Soppa med bröd och smör kostar 85 kronor och lägger du till en tia får du kaffe och småkaka. Vi har också grillade mackor som passar fint till lunch. Välkommen!

Recensera oss du med!

På Tripadvisor. Klicka här!

Presenter till hemmabagare

Presenter till hemmabagare

Du som gillar att baka själv kan köpa jäskorgar, surdegskultur och mjöl i vår butik. Vi säljer också ett Baka-själv-kit där det även ingår lite recept och tips på hur man vårdar sin surdeg. En bra present!

Senaste nytt på Facebook

Du hittar oss också på facebook också. Använd gilla-knappen och få på det sättet nyheter från bageriet. Vi försöker uppdatera när vi gör förändringar och testar nya bröd. Vår ambition är också att berätta vad vi har laddat upp med inför helgen.

http://www.facebook.com/pages/Kopparlundens-Bageri/175762165775450

Just nu på Kopparlundens Bageri
Bageriets epostadress Bageriets Facebook-sida
Skapad av Chardo